Steam Yaz Indirimleri Ne Zaman 2021 / Steam 2020 Yaz İndirimleri Ne Zaman? - TeknoDiot.com : Şimdilik valve tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Steam Yaz Indirimleri Ne Zaman 2021 / Steam 2020 Yaz İndirimleri Ne Zaman? - TeknoDiot.com : Şimdilik valve tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.. Malum indirimler başladı herkes oyun almak isteyecektir ama bir sorun var çoğu gösterdikleri oyunda indirim yok. Bu indirim günleri ortalama 4 gün ile 14 gün arası sürer. Bu yılki yaz i̇ndirimleri'nin ne zaman başlayacağı halen bilinmezliğini koruyor. Peki, steam indirim tarihleri ne zaman? Steam, yaz i̇ndirimi tarihlerini hiçbir zaman önceden duyurmaz, bunun yerine indirimleri bize haber vermeyi tercih eder.

Her yazın başında platforma gelen ve birçok oyunun fiyatını önemli ölçüde düşüren bir. Steam i̇ndirimleri ne zaman bitiyor. Her yıl belli tarihlerde büyük indirimler yapan steam altın hafta ile oyun severlerin yüzünü güldürecek. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Steam yaz i̇ndirimi 2021 8 temmuz'a kadar devam edecek.

Steam yaz indirimleri ne zaman?
Steam yaz indirimleri ne zaman? from i4.hurimg.com
Sitesine girip bakabilirsiniz neden böyle ben mi çok erken geldim yoksa indirimler bu kadar mı ? Steam indirimleri ne zaman oluyor? Oyun platformu steam indirimleri milyonlarca kullanıcı tarafından yakından takip ediliyor. Sosyal medyada 11 şubat 2021'de başlayacağı iddia edildi. Birçok oyuncunun merakla beklediği indirim dönemi yaklaşıyor ve akıllarda tek bir soru var. Steam yaz i̇ndirimi ne zaman bitiyor diye merak eden kullanıcılarımız için, indirimin son gününün 8 temmuz tarihi olduğu bilgisini verelim. Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler. Steam'in en kapsamlı indirim kampanyaları olan mevsimsel steam açık dünya i̇ndirimi:

Steam indirimlerini sürekli olarak takip etmek.

Steam indirimleri genellikle 1 hafta sürer ve daha sonra sona erer. Steam i̇ndirimlerinde hangi oyunlar alınmalı? Steam indirimlerinin ne zaman başlayacağı oyun severler tarafından sorgulanıyor. Birçok oyuncunun merakla beklediği indirim dönemi yaklaşıyor ve akıllarda tek bir soru var. Sadece steamdb'nin evvelki isabetli paylaşımlarını göz. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman başlıyor? 2021 steam yaz indirimleri steamdb veritabanında etkinliğinde tarihi belli oldu. Az önce de belirttiğimiz gibi, tarihler resmi olarak açıklanmadı fakat genellikle belirtilen bu tarihler doğru çıkıyor. Sosyal mecralarda şubat ayı içerisinde bir indirim ile karşılaşılacağı söylenen steam için henüz bir detay yer almıyor. Güncel steam indirimleri tarihlerinin listesi burada. Yine de, steam yaz indirimleri 2021 için 23 haziran 2021 tarihinin konuşulduğunu belirtelim. Steam, her yaz mevsiminde getirdiği yaz i̇ndirimleri'ni bir imza olarak kullanır hale geldi. Steam'da sıklıkla çeşitli kampanyalar düzenleniyor.

Birçok oyuncunun ilk olarak tercih. Güncel steam indirimleri tarihlerinin listesi burada. Steam i̇ndirimleri 2021 yılı ile başladı. Örneğin steam cadılar bayramı i̇ndirimleri her yıl ekim ayının son pazartesisi başlıyor ve 5 gün sürüyor. Oyun platformu steam indirimleri milyonlarca kullanıcı tarafından yakından takip ediliyor.

Steam yaz indirimleri BAŞLADI! Steam yaz indirimleri 2020 ...
Steam yaz indirimleri BAŞLADI! Steam yaz indirimleri 2020 ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Sosyal mecralarda şubat ayı içerisinde bir indirim ile karşılaşılacağı söylenen steam için henüz bir detay yer almıyor. Steam yaz indirimleri ile hangi oyunlar indirimli olacak? Ancak, platforma yakınlığıyla bilinen ve daha önceki indirimlerim tarihlerini doğru bir şekilde tahmin eden steamdb, yaz indirimlerininse 24 haziran tarihinden başlayıp 8 temmuz tarihinde. Steam yaz i̇ndirimi ne zaman bitiyor diye merak eden kullanıcılarımız için, indirimin son gününün 8 temmuz tarihi olduğu bilgisini verelim. Steam indirimleri ne zaman oluyor? Steam'de yaz indirimleri ne zaman başlıyor?

Sosyal medyada 11 şubat 2021'de başlayacağı iddia edildi.

Steam'in en kapsamlı indirim kampanyaları olan mevsimsel steam açık dünya i̇ndirimi: Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Steam indirimleri 2021 yılında ne zaman olacağı ile merakla araştırılan konu olmaya devam ediliyor. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Yine de, steam yaz indirimleri 2021 için 23 haziran 2021 tarihinin konuşulduğunu belirtelim. Steam tarafından düzenlenen indirim kampanyaları tarihi henüz bilinmemekle birlikte son yıllardaki tarihlere göre tahmin yürütülebiliyor. Steam veritabanı açıklamasına göre bu seneye ait steam yaz i̇ndirimi 24 haziran türkiye saati ile 20:00'de başlayacak 8 temmuz'da kampanya sona erecek.bu iki haftalık indirim. Steam yaz i̇ndirimleri tarihi ortaya çıktı. Steam, yaz i̇ndirimi tarihlerini hiçbir zaman önceden duyurmaz, bunun yerine indirimleri bize haber vermeyi tercih eder. Steam'de yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Steam indirimleri ne zaman oluyor? Steam indirimleri genellikle 1 hafta sürer ve daha sonra sona erer. Black cuma / sonbahar indirimi:

Steam'in gelenekselleşmiş indirim kampanyalarının tarihleri her yıl değişse de, aslında bir mantığa sahip. Valve, resmi tarihi henüz açıklamasa da, sızdırılan bilgilere göre steam yaz i̇ndirimleri, 24 haziran türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 8 temmuz'a kadar sürecek. Oyuncuların ilgiyle takip ettiği indirim altın hafta olarak adlandırılan bu haftada birbirinden farklı oyunlarda çeşitli indirimler gerçekleşecek. Ancak, platforma yakınlığıyla bilinen ve daha önceki indirimlerim tarihlerini doğru bir şekilde tahmin eden steamdb, yaz indirimlerininse 24 haziran tarihinden başlayıp 8 temmuz tarihinde. Her yıl düzenlenen steam yaz indirimi bu yılda yapılacak ve etkinlik tarihi oldukça yakın.

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam yaz ...
Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam yaz ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Steam indirimleri genellikle 1 hafta sürer ve daha sonra sona erer. Steam yaz i̇ndirimleri tarihi ortaya çıktı. Steam veritabanı açıklamasına göre bu seneye ait steam yaz i̇ndirimi 24 haziran türkiye saati ile 20:00'de başlayacak 8 temmuz'da kampanya sona erecek.bu iki haftalık indirim. Her yıl düzenlenen steam yaz indirimi bu yılda yapılacak ve etkinlik tarihi oldukça yakın. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Oyuncuların ilgiyle takip ettiği indirim altın hafta olarak adlandırılan bu haftada birbirinden farklı oyunlarda çeşitli indirimler gerçekleşecek. Sosyal mecralarda şubat ayı içerisinde bir indirim ile karşılaşılacağı söylenen steam için henüz bir detay yer almıyor. Steam'de yaz indirimleri ne zaman başlıyor?

Oyun almak isteyenler popüler steam platformunu kullanıyor.

Steam'in en kapsamlı indirim kampanyaları olan mevsimsel steam açık dünya i̇ndirimi: Steam, her yaz mevsiminde getirdiği yaz i̇ndirimleri'ni bir imza olarak kullanır hale geldi. Steam i̇ndirimleri 2021 yılı ile başladı. Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor. Bu indirim günleri ortalama 4 gün ile 14 gün arası sürer. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman başlıyor? Oyun platformu steam indirimleri milyonlarca kullanıcı tarafından yakından takip ediliyor. Birçok oyuncunun merakla beklediği indirim dönemi yaklaşıyor ve akıllarda tek bir soru var. Heyecanla beklenen steam yaz indirimleri için tarih belli oldu. Şimdi valve tarafınca steam yaz i̇ndirimleri 2021 zamanı hakkında resmi bir izahat yapılmamış olsa da daha evvelki indirimlerin tarihini gerçek bir şekilde bu yılki yaz i̇ndirimleri'nin ne zaman başlamış olacağı hala bilinmezliğini koruyor. Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Şimdilik valve tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Valve şirketine çoğu duyuruyu ilk kez yapma şerefini uzun zamandır tattırmayan steamdb sitesi, yakın bir zaman önce yeniden sahneye çıktı ve steam yaz i̇ndirimi kampanya tarihlerini resmi duyurusundan önce sızdırdı.

Örneğin steam cadılar bayramı i̇ndirimleri her yıl ekim ayının son pazartesisi başlıyor ve 5 gün sürüyor steam yaz indirimleri. Sızdırılan tarihler, yaz i̇ndiriminin 24 haziran 2021'den başlayıp 8 temmuz 2021'e kadar süreceğini gösteriyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook